Contact 06 30 27 20 12 · mail@taff.nl

Webdesign

Zichtbaar zijn op het internet. Als bedrijf of persoon moet je veel keuzes maken. Het bekende visitekaartje op internet moet niet opgaan tussen alle andere visitekaartjes. Wij kunnen samen met u zoeken naar een juiste oplossing. Met aandacht en creativiteit zorgen wij voor een bijzondere website die voldoet aan deze tijd.

WordPress

Voor onze websites maken wij gebruik van WordPress. Dit is een open source contentmanagementsysteem (CMS). Het voordeel van wordpress is dat het zeer flexibel en gebruiksvriendelijk is. Door middel van een thema bouw je de website op. Ook zijn er talloze plugins beschikbaar die allerlei functies aan uw website kunnen toevoegen.

Denk bijvoorbeeld aan een webshop of uitgebreide contactformulieren.

Hosting

Binnenkort kunt u ook uw website bij ons hosten. Onze servers zijn geoptimaliseerd voor wordpress.

Onderhoud

Ook wordpress sites moet je onderhouden en up to date houden. Zo verkleint u de kans dat uw site gehacked kan worden. Wij kunnen dit voor u uit handen nemen d.m.v. een onderhoudscontract. Zo kunt u zich focussen op de inhoud.

Bij ons of bij u?
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt bij ons langskomen, maar wij komen ook graag bij u.