Contact 06 30 27 20 12 · mail@taff.nl

Graphic design

Visueel vormgeven van ideeen is onze passie. Het overbrengen van een verhaal of boodschap is ons doel. Dat staat voorop in het ontwikkelingsproces. Er is altijd een passende oplossing. Wij bepalen samen met u welke dat is….en dat kan soms anders zijn dan u van tevoren had bedacht.

Everything is designed.
Few things are designed well.
.
Brian Reed

Print

Voor het ontwerpen van boeken, posters, flyers, banieren, brochures etc. kunt u bij Taff terecht. Daarna houdt het natuurlijk niet op. Wij begeleiden het drukproces totdat u het product daadwerkelijk in handen heeft.

Logo & huisstijl

Wat wilt u uitstralen als bedrijf of organisatie? Wat is uw verhaal? Samen met u ontwikkelen wij een passende huisstijl waar alles op elkaar is afgestemd. Van logo tot briefpapier en visitekaart tot enveloppe. Ook de opmaak van advertenties en nieuwsbrieven behoren tot de mogelijkheden.

digitalisering-historische-periodieken

Digitaal

Buiten traditioneel drukwerk leveren wij ook digitaal producten aan. Een nieuwsbrief, banner of advertentie. Ook maken wij infographics waar wij uw verhaal in tekst en beeld kunnen weergeven.

Digital design is like painting, except the paint never dries.
Neville Brody

Fotografie

Een goede foto kan meer zeggen dan duizend woorden. Omdat wij samenwerken met verschillende fotografen, die ieder hun eigen kwaliteiten hebben, kunnen wij altijd zorgen voor die passende foto. Dat kan zijn een bedrijfsreportage, profielfoto of een andere passende foto voor bijvoorbeeld drukwerk.

Contact
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt bij ons langskomen, maar wij komen ook graag bij u.